Ons rundvlees

 

Het Waerdlander rund

 

 

Een eerlijk en heerlijk verhaal uit ‘t groene hart

 

Bewust beter voor dier, mens en milieu

 

  • Rust, ruimte, tijd, kwaliteit en duurzaam groeiende runderen
  • Van boeren die weten hoe ze de koe bij de horens moeten vatten
  • Uit het groene hart, tussen molens, boerderijen en pittoreske dorpjes
  • Het grootste gedeelte scharrelend in de wei
  • Afgemest in een rustige, ruime, frisse omgeving
  • Voeding bestaat naast gras, uit hooi, mais en tarwe
  • Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
  • Geen preventief medicijn gebruik
  • Geen groeibevorderaars
  • Leefomgeving, dierenwelzijn en voeding bepalen de kwaliteit
  • Speciaal voor ons geselecteerd
  • Gecontroleerd van boer tot bord

En dat proef je

 

Versplaza Jan Noorland Slager - Traiteur - Poelier

Rembrandtlaan 59a
3362 AD Sliedrecht
0184 417 030

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 17:30
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit