Ons varkensvlees

 

 

Het Zeeuwse scharrelvarken

 

 

 

Bewust beter voor dier, mens en milieu

 

  • Waarom het Zeeuws scharrelvarken?
  • Het varken dat van onze boerderij komt heeft een goed leven gehad.
  • ligt in stro en eet ook veel stro
  • Gericht op dierenwelzijn
  • Kan vrij naar buiten ( leeft niet in de amoniaklucht )
  • 100% plantaardig voer
  • De staarten worden niet afgeknipt
  • Geen groeibevorderaars
  • Geen vlees / vismeel
  • Gemarmerd vlees met de smaak van vroeger
  • Omdat het geen megastal is en de varkens niet als kasplantjes worden opgekweekt, is het gebruik van atibiotica niet nodig.
  • Dus antibioticavrij vlees!

 

En dat proef je!

 

 

Versplaza Jan Noorland Slager - Traiteur - Poelier

Rembrandtlaan 59 A
3362 AD Sliedrecht
0184 417 030

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:30
dinsdag 08:30 - 18:30
woensdag 08:30 - 18:30
donderdag 08:30 - 18:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 17:30
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit